Ajándékozza a felfedezés élményét szeretteinek!

IMG_20170712_153455Az ImagineVeszpr√©m s√©t√°iba nem v√©letlen√ľl habarodnak bele, akik elŇĎsz√∂r kelnek √ļtra vel√ľnk, √©s szint√©n nem v√©letlen√ľl t√©rnek vissza √ļjra √©s √ļjra, hogy tov√°bbi s√©t√°inkon a v√°rost egy m√°sik oldal√°r√≥l, √ļjabb izgalmas t√∂rt√©neteken kereszt√ľl ismerj√©k meg.

Sétálójegy

A vel√ľnk s√©t√°l√≥k lelkes √©rdeklŇĎd√©se h√≠vta √©letre az ImagineVeszpr√©m S√©t√°l√≥jegyet, mellyel b√°rki √∂r√∂met tud okozni m√©g azon szeretteinek is, akik eddig nem vettek r√©szt hasonl√≥, k√ľl√∂nleges s√©t√°n.

Bev√°lt√°s

A S√©t√°l√≥jegy¬†b√°rmeddig¬†bev√°lthat√≥, a s√©ta elŇĎtt csup√°n regisztr√°lni sz√ľks√©ges a kiv√°lasztott idŇĎpontra weboldalunkon. Ezut√°n a megaj√°nd√©kozottnak nem lesz m√°s dolga, mint a kiv√°lasztott s√©ta elej√©n a vezetŇĎnek bemutatni a S√©t√°l√≥jegyet, √©s √°tadnia mag√°t a felfedez√©s izgalmas √©lm√©ny√©nek!

Hol vásárolható meg?

Az ImagineVeszpr√©m S√©t√°l√≥jegy a legegyszerŇĪbben postai √ļton, vagy szem√©lyesen a k√∂zponti irod√°nkban, Budapesten v√°s√°rolhat√≥ meg (1053 Budapest, Kir√°lyi P√°l utca 18.) h√©tk√∂znap 9-17h √©s szombaton 10-14h k√∂z√∂tt.

√Ār, fizet√©s

K√≠n√°latunkban k√©tf√©le √°rkateg√≥ri√°j√ļ s√©ta szerepel:

  1. A¬†Ter√≠t√©ken Veszpr√©m¬†c√≠mŇĪ, k√≥stol√≥kkal tark√≠tott programunkra bev√°lthat√≥ S√©t√°l√≥jegy√ľnk 3900 Ft-ba ker√ľl. Nyugd√≠jasoknak, di√°koknak √©s pedag√≥gusoknak 3200 Ft (az √©rv√©nyes igazolv√°nyt a s√©ta alkalm√°val k√©rj√ľk felmutatni).
  2. Az¬†Borotva√©len¬†illetve a¬†Beton √©s humor¬†c√≠mŇĪ s√©t√°inkra sz√≥l√≥ S√©t√°l√≥jegy √°ra 2500 Ft. Nyugd√≠jasoknak, di√°koknak √©s pedag√≥gusoknak 2200 Ft (az √©rv√©nyes igazolv√°nyt a s√©ta alkalm√°val k√©rj√ľk felmutatni).

Postai megrendel√©s eset√©n a fizet√©s a megrendel√©skor bankk√°rty√°val (PayPal-lel), illetve a megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 8 napon bel√ľl banki √°tutal√°ssal lehets√©ges.

Az olcs√≥bb utalv√°nyok minden esetben felhaszn√°lhat√≥ak a dr√°g√°bb programokra a k√ľl√∂nb√∂zet megfizet√©s√©vel. A dr√°g√°bb utalv√°nyok olcs√≥bb programokon val√≥ felhaszn√°l√°sa eset√©n sajnos nem √°ll m√≥dunkban p√©nzt visszat√©r√≠teni.

Megrendelés

A S√©t√°l√≥jegy megrendel√©s√©hez k√©rj√ľk, t√∂ltse ki az al√°bbi mezŇĎket. K√∂zvetlen√ľl a megaj√°nd√©kozott c√≠m√©re is rendelheti, ez esetben a megjegyz√©s rovatban k√©rj√ľk, adja meg az √Ėn c√≠m√©t, ahov√° a sz√°ml√°t post√°zhatjuk.


Sétálójegy megrendelése

MegrendelŇĎ neve:*
MegrendelŇĎ e-mail c√≠me:*
MegrendelŇĎ telefonsz√°ma: (nem k√∂telezŇĎ)
Kézbesítés módja:

Postázási cím:
Megjegyzés:
Megrendelni kívánt utalványok:
(k√©rj√ľk adja meg, hogy melyik t√≠pus√ļ utalv√°nyb√≥l,
h√°ny darabot szeretne rendelni)
Tematikus séta (normál áron) db utalvány.
Tematikus séta (kedvezményes áron) db utalvány.
Gasztro séta (normál áron) db utalvány.
Gasztro séta (kedvezményes áron) db utalvány.

Elolvastam √©s elfogadom az √ĀSZF-ben foglalt felt√©teleket*

Szeretn√©m, hogy az ImagineVeszpr√©m a sz√°momra h√≠rlevelet k√ľldj√∂n


Amennyiben b√°rmilyen k√©rd√©se van, vagy nagyobb mennyis√©gben v√°s√°rolna S√©t√°l√≥jegyet, k√©rj√ľk, forduljon hozz√°nk bizalommal e-mail c√≠m√ľnk√∂n:¬†info@imagineveszprem.hu

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

az ImagineVeszprém csapata