Céges csapatépítés Veszprémben

Aki dolgozott már munkahelyen, az jól tudja: a főnökkel, a kollégákkal és a napi feladatokkal olykor igencsak nehéz megbirkózni. Az összezártság, a közös célok persze össze is hozzák a munkatársakat, de ugyanakkor kimerítőek lehetnek az együtt töltött órák.

A legtöbb cégnél ma már nem kérdés, hogy a feszültségek oldására, a napi rutinból való kiszakadásra, és nem utolsó sorban az együtt dolgozók csapatának összekovácsolására pénzt és alkalmat teremtenek a vállalat vezetői. A dilemma inkább csak az, hogy mihez kezdjen magával a csapatépítésre induló társaság? A kínálat elképesztően nagy, s hamar zavarba kerül az ember: indoor vagy outdoor, pihentető vagy fejlesztő, extrém vagy hagyományos program mellett tegye-e le a voksát…

De tulajdonképpen milyen is a jó csapatépítő program?

Olyan, ami egyszerre nyújt izgalmat és kikapcsolódást, ahol a résztvevők szinte észrevétlenül  válnak szorosabban együttműködő közösséggé, amin egyszerre érzi jól magát beosztott és főnök, ami nem tart a végtelenségig és ráadásul a költségei is vállalhatók. Az ImagineVeszprém csapatépítő játékai éppen ilyenek. Rendhagyó városi sétáinkra építve fejlesztettük ki interaktív, fordulatos és szórakoztató, ugyanakkor ismereteket is átadó programjainkat, melyeket szeretettel ajánlunk figyelmükbe! Várjuk a külföldieket, a veszprémieket és az ország bármely pontjáról érkezőket, a kis-, közép- és nagyvállalatok dolgozóit, a nagyobb csoportban vagy éppen pár fővel kikapcsolódni vágyókat, akik szívesen vesznek részt egy különleges városi kalandban, mely könnyedén összeköthető bármilyen kísérőprogrammal – a céges vacsorától kezdve a színházlátogatásig.

Csapatépítő programjainkat az érdeklődők igényei szerint, rugalmasan alakítjuk ki, így igényeivel, kérdéseivel, kérjük keressen minket bizalommal!

AJÁNLATKÉRÉS

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.